Αρθρογραφία-Νέα

Οι μικροί ζαχαροπλάστες του παιδικού σταθμού μας περιμένοντας τα Χριστούγεννα🎅🎅🎅 φτιάχνουν μπισκοτένιες λιχουδιές με τον καλύτερο ζαχαροπλάστη της πόλης μας,κ. Παναγιώτη Βούλγαρη⭐🌟🎅

Η επιθετικότητα και η εκδήλωσή της, η βία, είναι μια συμπεριφορά που προκαλεί βλάβη σε ανθρώπους ή αντικείμενα με λόγια ή έργα. Η επιθετικότητα αναφέρεται πάντα σε συμπεριφορές που έχουν ως στόχο να βλάψουν τον άλλο. Αν δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση, όση ζημιά κι αν προκαλεί μια συμπεριφορά, δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως επιθετική.

Η ένταξη του παιδιού στον Παιδικό Σταθμό σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια καινούρια φάση ζωής όχι μόνο για το παιδί αλλά για όλη την οικογένεια. Μια νέα πραγματικότητα κατά την οποία το παιδί βγαίνει από το στενό και απόλυτα προστατευμένο οικογενειακό περιβάλλον και κάνει τα πρώτα του βήματα σε μια μικρογραφία της κοινωνίας όπως ο παιδικός σταθμός.

Τα πάντα σήμερα γίνονται μέσω διαδικτύου. Αυτό από τη μία είναι ευχάριστο αλλά και λυπηρό καθώς οι περισσότερες δραστηριότητες γίνονται μέσα από μια οθόνη. Βέβαια οι ενήλικες δεν διατρέχουν κίνδυνο, όσο τα παιδιά γι' αυτό και πρέπει να πάρετε τα μέτρα προστασίας σας.

Αρκετές φορές ακούμε να γίνεται λόγος για τις βαριές τσάντες των παιδιών και πόσο επώδυνο και ζημιογόνο είναι αυτό για τη μέση τους. Επίσης, ακούμε λόγω της γενικότερα κακής στάσης του σώματος των παιδιών, να υπάρχουν προβλήματα, τα οποία μάλιστα παρουσιάζονται συνήθως μακροπρόθεσμα.